Tagdij.com_logo

KAPCSOLAT

MINDEN, AMI TAGDÍJ

Szeretnénk hallani felőled

Lépj velünk kapcsolatba

Ne habozz, fordulj hozzánk bármilyen kérdéssel vagy kéréssel, és mi örömmel állunk rendelkezésedre!

Közvetlenül

további felületeink

Kapcsolatfelvételi űrlap

Kapcsolatfelvételi űrlap

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Csomag kiválasztása
Adatkezelési hozzájárulás.
KérdéseD van?

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Szívesen segítünk a felmerülő kérdések megválaszolásában a fenti elérhetőségek egyikén hétköznaponként munkaidőben.

De addig is összeszedtünk pár gyakori kérdést és a válaszukat.  

A megkeresést követően megbeszélések és egyeztetések szükségesek, amíg előkészítjük a rendszert. Tehát ha például január 15-én keresel fel minket és szintén januárban átadjuk a rendszert, akkor februárban tudod teljeskörűen elkezdeni használni. Ebben az esetben az első fizetés márciusban lesz esedékes.

Ez a te igényeidtől függ, de plusz költségek csak és kizáróan az opcionálisan választható funkciók esetében merülhetnek fel.

Ezek a következők:

  • Bankkártyás fizetés: az összeg függ a választott  online fizetést támogató rendszertől.
  • Online számlázás: a választott külső szolgáltató mindenkori árától függ.

Természetesen! A PRO csomagban tudsz több szakosztályt kezelni úgy, hogy a szakmai stáb tagjai csak a nekik szükséges információkat lássák a rendszerbe. A tagok a regisztráció során megjelölik, hogy melyik szakosztályba szeretnétek jelentkezni, ezt a későbbiekben lehet módosítani is. 

Persze, de szükségünk van pár nap felkészülésre az átállásnál. 

Amennyiben további részleteket szeretnél megtudni a rendszerünkről és a vállalkozásunkról, kérjük, hogy jelezd szándékodat a fenti űrlapon, e-mailben vagy telefonon keresztül. Miután minden kérdésedre választ kaptál és eldöntötted, hogy szeretnél továbblépni, a szerződéskötést követően elküldjük számodra az összes olyan szükséges megválaszolandó kérdésünket, amelyek alapján beállítjuk a rendszert (egyesület és tagság adatok, stb.) a választott csomag, illetve az igényeidnek megfelelően.

Nem probléma, tudunk segíteni. A saját levelezőrendszer nem feltétel, de nagyban hozzájárul a hatékony levélküldéshez. Máskülönben az esetleges problémák esetében macerásabb a kapcsolatfelvétel a szolgáltatóval.